Schoonheidssalon Ans

Schoonheidssalon Ans is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpstraat 139 in Maastricht.

Meer informatie over Schoonheidssalon Ans in Maastricht

Ans Schoonheidssalon in Heer (Maastricht) is een schoonheidssalon die al meer dan 30 jaar wordt gerund door Ans Pape. Ans is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd en gecertificeerd is in meerdere behandelingen. Bij de salon kunt u genieten van rustgevende behandelingen naar keuze tegen concurrerende prijzen. Ze bieden ook de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. De salon maakt gebruik van producten op algenbasis en het kwaliteitsmerk Sans Soucis. Externe behandelingen zijn ook mogelijk. U kunt contact opnemen voor informatie en/of een telefonische afspraak. De openingstijden van de salon zijn op maandag en woensdag van 09:00 - 20:30 uur, en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 - 17:00 uur. De salon is gesloten op zaterdag en zondag. Het adres van de salon is Dorpstraat 139, 6227 BM, Maastricht. Het telefoonnummer is 06-42057781 en het e-mailadres is anspape@xs4all.nl. De website van de salon is www.ansschoonheidssalon.nl. Let op dat de website cookies gebruikt.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Ans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Ans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Ans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Ans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Schoonheidssalon Ans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Ans

Bezoekers bekeken ook