Brigitte Vissers

Brigitte Vissers is een Schoonheidssalon gelegen aan Koning Clovisstraat 90 in Maastricht.

Meer informatie over Brigitte Vissers in Maastricht

Brigitte Vissers is een professional op het gebied van permanente make-up, medische tatoeages en huidverbetering. Ze biedt adviesgesprekken aan waarin ze de wensen van de klant bespreekt en de huid analyseert om de beste resultaten te bereiken. Brigitte wordt geprezen om haar professionaliteit, deskundigheid en passie voor haar werk. Ze heeft jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in haar vakgebied. Naast haar werk als fysiotherapeut heeft ze ook medisch commerciële functies vervuld in oncologie en oogheelkunde. Brigitte is gevestigd in Maastricht en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Brigitte Vissers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brigitte Vissers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brigitte Vissers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brigitte Vissers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Brigitte Vissers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brigitte Vissers

Bezoekers bekeken ook