Beautysalon U.nique

Beautysalon U.nique is een Schoonheidssalon gelegen aan Berceusestraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over Beautysalon U.nique in Maastricht

Beautysalon U.nique is een unieke schoonheidssalon met specialisaties op maat voor elke klant. Het logo van de salon bestaat uit twee gezichten die moeder en dochter symboliseren, en de kleuren roze en grijs benadrukken dat de behandelingen zowel voor vrouwen als mannen zijn. De salon werkt alleen op afspraak en de ingang bevindt zich achterom, via de intercom in de Koraalstraat. Beautysalon U.nique verwerkt persoonsgegevens zoals naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast worden ook bijzondere persoonsgegevens, zoals gezondheidsinformatie, verwerkt. De salon gebruikt het computerprogramma Ibeauty om de persoonsgegevens en afspraken bij te houden. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is en worden alleen gedeeld met derden indien nodig voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Beautysalon U.nique maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken. Klanten hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, en kunnen een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De salon neemt maatregelen om de beveiliging van gegevens te waarborgen.

Wil je weten wat Beautysalon U.nique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon U.nique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon U.nique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon U.nique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beautysalon U.nique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon U.nique

Bezoekers bekeken ook