Esthetique Maastricht

Esthetique Maastricht is een Schoonheidssalon gelegen aan Ambyerstraat-Zuid 81 in Maastricht.

Meer informatie over Esthetique Maastricht in Maastricht

Bij Esthētique Maasdtricht kunt u terecht voor professionele, persoonlijke en gespecialiseerde huidverzorging en huidverbetering. Daarnaast bieden ze ook cosmetische en medische permanente make-up. De eigenaresse is al meer dan 30 jaar werkzaam in de schoonheidsverzorging en werkt ook één dag per week als medische tatoeage specialist/dermatografiste bij het MUMC+. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals diode ice laser ontharing, huidverbetering, dermashaper, dermabrasie, dermapen/micro-needling, BB glow, acnebehandeling, fruitzuurbehandeling, bio peel, coagulatie, wimperlift en visagie. De contactgegevens van Esthētique Maastricht zijn Ambijerstraat Zuid 81, 6225 AD Maastricht en het telefoonnummer is 06-102 102 91. Op de website kunt u de cookie-instellingen aanpassen voor een optimale gebruikerservaring.

Wil je weten wat Esthetique Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Esthetique Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Esthetique Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Esthetique Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Esthetique Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Esthetique Maastricht

Bezoekers bekeken ook