Voetverzorging Sandra

Voetverzorging Sandra is een Schoonheidssalon gelegen aan Dolmansstraat 21 in Maastricht.

Meer informatie over Voetverzorging Sandra in Maastricht

In dit artikel wordt de website van Sandra Koolen, een professionele voetverzorger, geïntroduceerd. Sandra is aangesloten bij de branche organisatie Provoet en staat ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures. Ze hecht veel waarde aan kwaliteit en neemt op dit moment geen nieuwe klanten aan. Mensen met diabetes of reuma kunnen bij haar terecht voor producten van het merk COURTIN, dat gebaseerd is op de antiseptische werking van TEA TREE olie.

Wil je weten wat Voetverzorging Sandra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetverzorging Sandra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetverzorging Sandra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetverzorging Sandra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Voetverzorging Sandra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetverzorging Sandra

Bezoekers bekeken ook