Beauty & Bodycare by Inger

Beauty & Bodycare by Inger is een Schoonheidssalon gelegen aan Crowne Plaza hotel, Ruiterij 1 in Maastricht.

Meer informatie over Beauty & Bodycare by Inger in Maastricht

In dit artikel wordt beschreven hoe de Anti Aging & Wellness praktijk van Inger is uitgebreid naar verschillende locaties. In 2010 begon ze haar praktijk in Club Pellikaan Maastricht en door positieve mond-tot-mondreclame groeide haar klantenbestand. In 2016 begon ze ook samen te werken met Dormio Resort Maastricht en in 2019 opende ze een praktijk in het Crowne Plaza Hotel Maastricht. Door deze uitbreiding worden ze ook gevraagd voor behandelingen in verzorgingstehuizen. Hun nieuwste samenwerking is met een vijfsterren vakantiewoning in Bilzen, België. Inger is eigenaresse en planner van alle behandelingen en doet ook zelf de Anti Cellulitus Behandeling. Verder worden de specialismen en passies van de andere teamleden beschreven. De praktijk is aangesloten bij ANBOS en gecertificeerd door zorgverzekeraars voor acnebehandelingen.

Wil je weten wat Beauty & Bodycare by Inger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Bodycare by Inger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Bodycare by Inger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Bodycare by Inger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beauty & Bodycare by Inger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Bodycare by Inger

Bezoekers bekeken ook