Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger

Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger is een Nagelstudio gelegen aan Peppelhoven 30 in Maastricht.

Meer informatie over Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger in Maastricht

Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger is een praktijk in Maastricht die gespecialiseerd is in medische pedicure en sportvoetverzorging. De praktijk neemt geen nieuwe cliënten meer aan. Preventieve voetzorg is belangrijk om voetklachten te voorkomen en de sportprestaties te verbeteren. De medische pedicures zijn opgeleid in nagelreparatie, nagelregulatie, antidrukmateriaal en het maken van drukontlastende ortheses. De sportvoetverzorgers beoordelen en begeleiden de gevolgen van sportbelasting op de voeten. Atteljee Ingel werkt volgens de 'Code van het voetverzorgingsbedrijf' en hanteert hoge hygiëne- en veiligheidsstandaarden. De praktijk is duurzaam binnen de richtlijnen van de code. Cliënten ervaren de behandelingen als functioneel, ontspannend en van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atteljee Ingel Medisch Pedicure & Sportvoetverzorger

Bezoekers bekeken ook