Nagelstudio Kim Colier

Nagelstudio Kim Colier is een Nagelstudio gelegen aan Niels Bohrstraat 28 in Maastricht.

Meer informatie over Nagelstudio Kim Colier in Maastricht

De tekst gaat over de Kim Colier Webshop, een nagelstudio in Maastricht. Ze bieden behandelingen aan voor handen en voeten, zoals het verzorgen van droge handen en voeten en het aanbrengen van (kunst)nagels. Ze zijn gespecialiseerd in (Medisch) Pedicure en kunnen ook helpen bij probleemnagels. Ze bieden verschillende behandelingen aan en hebben een prijslijst op hun website. Daarnaast bieden ze ook opleidingen aan. De studio zorgt goed voor hun klanten en biedt zelfs een koekje bij de koffie aan. De contactgegevens van de studio worden ook vermeld, evenals de openingstijden.

Wil je weten wat Nagelstudio Kim Colier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Kim Colier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Kim Colier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Kim Colier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Nagelstudio Kim Colier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Kim Colier

Bezoekers bekeken ook