Voetzorg Marleen

Voetzorg Marleen is een Nagelstudio gelegen aan Kalfstraat 68 in Maastricht.

Meer informatie over Voetzorg Marleen in Maastricht

Marleen Doensen is een Medisch Pedicure en Oncologisch Voetverzorger. Ze is gemachtigd om klanten die klachten ondervinden door chemotherapie te behandelen. Ze volgt jaarlijks verplichte bijscholingen om haar registratie als Oncologisch Voetverzorger te behouden. Marleen werkt op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00u-17:00u en op vrijdag van 9:00u-12:00u. Op dit moment neemt ze geen nieuwe klanten aan, behalve oncologische patiënten. Als Medisch Pedicure behandelt Marleen risicovoeten, zoals voetproblemen als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Ze heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie/-reparatie en anti-druk technieken. Marleen werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en werkt samen met het ZIO in de ketenzorg. Voor forsere correcties door standsafwijkingen kan ze adviseren om naar een podotherapeut te gaan.

Wil je weten wat Voetzorg Marleen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetzorg Marleen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetzorg Marleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetzorg Marleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Voetzorg Marleen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetzorg Marleen

Bezoekers bekeken ook