Au Coin Des Bons Enfants

Au Coin Des Bons Enfants is een Mediterraans restaurant gelegen aan Ezelmarkt 4 in Maastricht.

Meer informatie over Au Coin Des Bons Enfants in Maastricht

Au Coin Des Bons Enfants is een historisch pand in het Maastrichtse Jekerkwartier. Het restaurant staat bekend om zijn warme ambiance, topproducten en verfijnde smaken. Het pand is een mix van klassiek en modern en heeft zowel binnen als buiten een charmante sfeer. Het restaurant gebruikt verse en verantwoorde ingrediënten uit de streek en serveert klassieke gerechten met een moderne twist. Daarnaast schenkt Au Coin uitsluitend wijnen uit de oude wereld, met een voorkeur voor Pinot Noir. Het restaurant biedt de mogelijkheid om oudere jaargangen te proeven.

Wil je weten wat Au Coin Des Bons Enfants verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Au Coin Des Bons Enfants of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Au Coin Des Bons Enfants? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Au Coin Des Bons Enfants het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Au Coin Des Bons Enfants reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Au Coin Des Bons Enfants

Bezoekers bekeken ook