Marres Kitchen

Marres Kitchen is een Mediterraans restaurant gelegen aan Capucijnenstraat 98 in Maastricht.

Meer informatie over Marres Kitchen in Maastricht

Marres Kitchen is een druk restaurant in Maastricht waar je overdag en 's avonds kunt genieten van heerlijke gerechten met een mediterrane touch. Het restaurant wordt regelmatig genoemd als een van de favoriete hotspots van Maastricht voor lunch, drankjes en diner. Het is onderdeel van het historische huis Marres, waar ook exposities en andere creatieve evenementen worden georganiseerd. Marres Kitchen heeft een grote tuin waar in de zomer een buitenrestaurant en terras geopend worden. Het is een fijne locatie voor lunch of gewoon een koffie. Het restaurant heeft een ontspannen sfeer en biedt een menu dat geschikt is voor veganisten en liefhebbers van vlees en vis. Je kunt je bezoek aan Marres Kitchen ook combineren met een bezoek aan het museum Marres, dat zich in hetzelfde gebouw bevindt. Je kunt reserveren bij Marres Kitchen door te bellen naar het opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat Marres Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marres Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marres Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marres Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Marres Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marres Kitchen

Bezoekers bekeken ook