Avantics

Avantics is een Softwarebedrijf gelegen aan Statensingel 187 in Maastricht.

Meer informatie over Avantics in Maastricht

Odoo is een geïntegreerde bedrijfssoftware die verschillende functies biedt zoals ERP, CRM, boekhouding, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie, projectmanagement, een website en een klantportaal. Het is een vervolg op het ERP-systeem OpenERP en kan worden gehost, geïmplementeerd en aangepast door avantics. Er zijn twee versies beschikbaar: de Community Edition (CE) waarvoor geen licentiekosten hoeven te worden betaald, en de Enterprise Edition (EE) met extra functies tegen betaling. Avantics is een learning partner en lid van de Odoo Community Association en draagt bij aan het onderhoud en de verbetering van de Community Edition. Odoo werkt steeds meer volgens het "Mobile First" principe, waarbij een responsive thema wordt toegepast op de desktop- en tabletversie. Dit zorgt voor een consistente gebruikersinterface en biedt handige functies zoals het bijhouden van tijd, projectopdrachten, facturen, rapportages en communicatie.

Wil je weten wat Avantics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Avantics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Avantics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avantics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Avantics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Avantics

Bezoekers bekeken ook