B1original Interiors

B1original Interiors is een Woonwinkel gelegen aan Op de Thermen 12 in Maastricht.

Meer informatie over B1original Interiors in Maastricht

B1original Interieurs verzorgt bouw- en verbouwplannen, waarbij ze het complete interieur stylen met meubelen, accessoires, verlichting, kunst, behang en stoffen. Ze creëren unieke interieurs waarbij de bewoners zich thuis voelen. Bij Koreman Maastricht hebben ze een uitgebreide keuze aan tapijten van hoge kwaliteit, die gepersonaliseerd kunnen worden naar wens. In het project in Lanaken wordt gebruik gemaakt van verschillende merken en materialen, zoals een tapijt van Thibault van Renne, verlichting van Contardi, een marmeren salontafel van Bertosofas, behang van Élitis, een designbank van Marie's Corner en een relaxfauteuil van Vitra. B1original deelt graag de mooie dingen in het leven en houdt haar klanten op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen. Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 0031(0)43-3114815.

Wil je weten wat B1original Interiors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B1original Interiors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B1original Interiors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B1original Interiors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar B1original Interiors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B1original Interiors

Bezoekers bekeken ook