retrointerieur.nl

retrointerieur.nl is een Woonwinkel gelegen aan Onder de Kerk 48 in Maastricht.

Meer informatie over retrointerieur.nl in Maastricht

Retrointerieur.nl is een verzameling van vintage design producten uit de jaren '30 tot en met de jaren '80. Ze hebben voornamelijk lampen, maar ook stoelen, fauteuils, bureau's, keramiek en elektrische apparaten zoals radio's, ventilatoren en klokken. Het assortiment wisselt regelmatig en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe items uit de jaren '30 tot en met '80. Meestal hebben ze slechts één exemplaar van elk artikel op voorraad, tenzij anders vermeld. Om een bestelling te plaatsen, kun je het contactformulier invullen met de code van het artikel. De verzendkosten zijn niet inbegrepen en afhankelijk van het product. Voor meer informatie of om iets te bestellen, kun je het contactformulier gebruiken en je krijgt binnen een halve dag een reactie. Veel plezier!

Wil je weten wat retrointerieur.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van retrointerieur.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij retrointerieur.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je retrointerieur.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar retrointerieur.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. retrointerieur.nl

Bezoekers bekeken ook