Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan Belvédèrelaan 84 in Maastricht.

Meer informatie over Leen Bakker in Maastricht

Leen Bakker is een winkel waar je meubels, accessoires en raamdecoratie kunt kopen voor je huis. Ze hebben een ruim assortiment aan banken, stoelen, tafels, bedden, gordijnen, kasten, woonaccessoires, vloeren, verlichting en tuinmeubelen. Je kunt persoonlijk advies krijgen voor raambekleding en gebruik maken van de inmeetservice. Daarnaast kun je inspiratie opdoen en de woontrends bekijken. Leen Bakker heeft ook een fan community waar klanten hun interieur kunnen delen. Er zijn verschillende collecties beschikbaar, zoals Natuurlijk Wonen, Warm Wonen, Groen Wonen, Retro Luxe, Wonen in Blauw, Feestcollectie, Terra Tinten, Frisse Start, Zomerfeest, Kleurrijk Wonen en Stoer Wonen. Als je je aanmeldt, ontvang je € 5,- korting op je volgende bestelling. Je kunt ook gebruik maken van de klantenservice en de winkels bezoeken voor persoonlijke hulp en advies.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook