Bakkerij Smets

Bakkerij Smets is een Bakkerij gelegen aan Boys 3 in Riemst.

Meer informatie over Bakkerij Smets in Riemst

De samenvatting in het Nederlands is als volgt: Patisserie Smets is een bakkerij die een breed assortiment aan lekkernijen biedt, zoals Limburgse vlaaien, gebak, taarten, broodjes en koffiekoeken. Klanten kunnen ook hun taart personaliseren met een foto. Het is belangrijk om de foto's voor de fototaart voor vrijdag, zaterdag en zondag uiterlijk op donderdag voor 17.00 uur in te leveren. Bestellingen voor dezelfde dag zijn niet mogelijk tijdens drukke momenten of een beperkt assortiment. Het is aanbevolen om minstens 1 dag van tevoren te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast is er een fotowedstrijd waarbij klanten kans maken op een bon van €15,00.

Wil je weten wat Bakkerij Smets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Smets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Smets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Smets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bakkerij Smets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Smets

Bezoekers bekeken ook