Bakkerij De Lekkerbek

Bakkerij De Lekkerbek is een Bakkerij gelegen aan Einsteinstraat 28 in Maastricht.

Meer informatie over Bakkerij De Lekkerbek in Maastricht

In de tekst wordt aangekondigd dat klanten snel en gemakkelijk hun bestelling kunnen plaatsen via de webshop van de bakkerij. Het (bijna) complete assortiment is beschikbaar en klanten kunnen de producten in hun winkelmandje plaatsen en aangeven in welke winkel ze de bestelling willen ophalen. Betaling kan vooraf worden gedaan via i-DEAL of bij het ophalen in de winkel. Voor zakelijke klanten die hun boodschappen willen laten bezorgen is er de mogelijkheid om een aanvraag te doen via de e-mail. Verder worden er verschillende productcategorieën genoemd, zoals wafels en cake, snacks, chocolade, aanbiedingen, brood, kleinbrood, vlaai en luxe vlaai, gebak, taart en assortimenten voor allergieën, intoleranties en diëten. Ook worden er een aantal specifieke broodsoorten genoemd, zoals Waldkorn Desem, Vollerkoren, Volkoren Gelders, Vloer volkoren, Vloer tarwe sesamzaad, Zemelen bruin en Zeebonkje.

Wil je weten wat Bakkerij De Lekkerbek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij De Lekkerbek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij De Lekkerbek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij De Lekkerbek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bakkerij De Lekkerbek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij De Lekkerbek

Bezoekers bekeken ook