Bakkerij van de Weerdt Amby

Bakkerij van de Weerdt Amby is een Bakkerij gelegen aan 21, Ambyerstraat-Noord 134 in Maastricht.

Meer informatie over Bakkerij van de Weerdt Amby in Maastricht

Bakkerij van de Weerdt is een kleine familiebakkerij met een passie voor bakken. Ze zijn begonnen als een kleine onderneming en hebben hun droom waargemaakt. Hun specialiteit is de VLAMMENWERPER, een bladerdeegschelp gevuld met vers fruit, slagroom, biscuit en schuim. Ze maken ook heerlijk roggebrood volgens opa's recept. De bakkerij heeft drie winkels waar dagelijks verse producten worden geleverd en waar je ook koffie of thee to go kunt krijgen. Als je zeker wilt zijn van je favoriete product, kun je telefonisch bestellen.

Wil je weten wat Bakkerij van de Weerdt Amby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij van de Weerdt Amby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij van de Weerdt Amby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij van de Weerdt Amby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bakkerij van de Weerdt Amby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij van de Weerdt Amby

Bezoekers bekeken ook