Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B

Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B is een Hotel gelegen aan Kleine Molenstraat 9 in Riemst.

Meer informatie over Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B in Riemst

Smokkelmolen Bed and Breakfast in Kanne bij Maastricht is een monumentale watermolen gelegen in een kalme vallei temidden van wijngaarden. Het biedt de ideale plek om eindeloos te wandelen en te fietsen in het natuurgebied rondom de St. Pietersberg. De accommodatie beschikt over vier gastenkamers, allen voorzien van prachtige designmeubels en verlichting. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid biologisch ontbijt in de ontbijtkamer of op het terras met een schitterend uitzicht over de vallei. In de huiskamer kunnen gasten ontspannen bij de haard en in de gewelvenkelder bevindt zich de wijnbar met een fijne collectie wijnen en streekbieren. Het is ook mogelijk om te aperitieven op het terras of bij het haardvuur en te genieten van een proeverij van eigen charcuterie en lokale kazen. De Smokkelmolen is tevens de ideale uitvalsbasis voor diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals wandelen in de Sint-Pietersberg, een bezoek aan Fort Eben-Emael en het verkennen van het fietsroutenetwerk Limburg.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Maastricht De Smokkelmolen B&B

Bezoekers bekeken ook