Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden

Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden is een Hotel gelegen aan Boschstraat 70 in Maastricht.

Meer informatie over Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden in Maastricht

Fitz Roy - Urban Hotel, Bar en Garden is een hotel gelegen in het centrum van Maastricht. Het hotel bevindt zich in een oase van groen, waardoor je volledig tot rust kunt komen in de Urban Garden. Het restaurant van Fitz Roy heeft een eigentijdse en innovatieve keuken, waar Franse kooktechnieken worden toegepast op lokale en wereldse ingrediënten. Daarnaast heeft het hotel een bar waar je kunt genieten van de voordelen van een Urban Hotel en de gezellige drukte van de stad. Het hotel biedt verschillende kameropties, variërend in grootte en prijs. Het hotel is geïnspireerd op de wereldreiziger Robert Fitz Roy en heeft een mooie, authentieke uitstraling. Fitz Roy nodigt je uit om het hotel te ontdekken en een bezoek te brengen aan Maastricht.

Wil je weten wat Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitz Roy Urban Hotel, Bar and Garden

Bezoekers bekeken ook