Derlon Hotel Maastricht

Derlon Hotel Maastricht is een Hotel gelegen aan Onze Lieve Vrouweplein 6 in Maastricht.

Meer informatie over Derlon Hotel Maastricht in Maastricht

Derlon Hotel in Maastricht wordt geprezen om zijn persoonlijke service en is vernoemd naar de Franse chef-kok Louis Desiré Derlon. Het hotel heeft een ideale locatie naast de Onze Lieve Vrouw 'Sterre der Zee' Basiliek en in de buurt van het exclusieve Stokstraatkwartier. Daarnaast herbergt het hotel een museumkelder met Romeinse restanten die zijn aangewezen als Rijksmonument. Bezoekers kunnen het museum bezoeken voor € 5 per persoon, inclusief een drankje naar keuze.

Wil je weten wat Derlon Hotel Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Derlon Hotel Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Derlon Hotel Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Derlon Hotel Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Derlon Hotel Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Derlon Hotel Maastricht

Bezoekers bekeken ook