Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherenhotel Maastricht is een Hotel gelegen aan Kruisherengang 19 in Maastricht.

Meer informatie over Kruisherenhotel Maastricht in Maastricht

Het Kruisherenhotel Maastricht is een 5-sterren designhotel gevestigd in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster in het centrum van Maastricht. Het hotel is ontworpen door interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers zoals Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. Het hotel combineert historische en moderne elementen en biedt 60 moderne en comfortabele kamers en suites. Gasten kunnen genieten van gastronomische gerechten in het restaurant Spencer's en ontdek de culturele bezienswaardigheden van Maastricht. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen en activiteiten, zoals kerst- en nieuwjaarsevenementen, trouwlocaties en wijnproeverijen.

Wil je weten wat Kruisherenhotel Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruisherenhotel Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruisherenhotel Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruisherenhotel Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kruisherenhotel Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruisherenhotel Maastricht

Bezoekers bekeken ook