Boutique Hotel Le Theatre

Boutique Hotel Le Theatre is een Hotel gelegen aan Vrijthof 50 in Maastricht.

Meer informatie over Boutique Hotel Le Theatre in Maastricht

Boutique Hotel Le Theatre is een uitnodigend hotel gelegen in het hartje van Maastricht, op het bekende Vrijthof. Het hotel heeft een stijlvol art-deco-interieur en biedt comfortabele kamers, variërend van standaard kamers tot een suite. Alle kamers zijn voorzien van luxe faciliteiten zoals een Kingsize Swiss Sense Boxpring, een espresso machine en gratis Wi-Fi. Daarnaast beschikt het hotel over Brasserie Revue, waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner met uitzicht op het Vrijthof. Het hotel heeft een intieme sfeer met slechts 20 kamers en is ideaal gelegen om Maastricht te verkennen.

Wil je weten wat Boutique Hotel Le Theatre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique Hotel Le Theatre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Le Theatre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique Hotel Le Theatre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Boutique Hotel Le Theatre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique Hotel Le Theatre

Bezoekers bekeken ook