Hotel Au Quartier

Hotel Au Quartier is een Hotel gelegen aan Kapoenstraat 32 in Maastricht.

Meer informatie over Hotel Au Quartier in Maastricht

Dit is een samenvatting van een tekst over een verborgen parel in het hart van Maastricht. Het stadshotel is gevestigd in een authentiek herenpand uit de 18e eeuw en biedt een combinatie van oude schoonheid en eigentijds comfort. Het is een goede keuze voor zowel zakelijke als privé verblijven. Het hotel ligt op loopafstand van het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Het Jekerkwartier, ook wel het Quartier Latin van Maastricht genoemd, is een gezellige wijk met terrassen, vestingwerken en monumentale panden. Het is een must-visit als je het echte oude Maastricht wilt ontdekken.

Wil je weten wat Hotel Au Quartier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Au Quartier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Au Quartier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Au Quartier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hotel Au Quartier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Au Quartier

Bezoekers bekeken ook