Botel Maastricht

Botel Maastricht is een Hotel gelegen aan Maasboulevard 95 in Maastricht.

Meer informatie over Botel Maastricht in Maastricht

Botel Maastricht is het enige hotel in de hoofdstad van Limburg waar je kunt slapen op het water. Het hotel biedt kajuiten aan waar je kunt luisteren naar de golven. Het is ideaal gelegen om de dag te beginnen met een wandeling door het eeuwenoude stadspark en het bruisende centrum van Maastricht te ontdekken. Botel is geschikt voor iedereen die graag op een unieke locatie wil overnachten, of je nu op zoek bent naar een betaalbaar verblijf dicht bij het stadscentrum of een speciale locatie voor grotere groepen. Het hotel verwelkomt gasten op doorreis en biedt veilige parkeermogelijkheden voor motoren en elektrische fietsen. Kortom, Botel Maastricht biedt een nieuwe golf van gastvrijheid en nodigt je graag uit om te overnachten op hun boot.

Wil je weten wat Botel Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Botel Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Botel Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Botel Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Botel Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Botel Maastricht

Bezoekers bekeken ook