Cousins Boutique Hotel

Cousins Boutique Hotel is een Hotel gelegen aan Capucijnengang 12 in Maastricht.

Meer informatie over Cousins Boutique Hotel in Maastricht

Het Cousins Boutique Hotel is een luxe hotel gelegen aan de Capucijnengang in het Statenkwartier in Maastricht. Het hotel staat bekend om zijn gastvrijheid en biedt een uitstekende hotelservice. Daarnaast adviseert het personeel de gasten over de mogelijkheden in Maastricht en omgeving. Bij het boeken van een kamer is een Limburgs ontbijt inbegrepen, met verse producten van lokale boeren en leveranciers. Het hotel heeft ook een geschiedenis, met de Schotse familie Campbell die zich bijna 100 jaar geleden op deze locatie vestigde. Men kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het hotel om speciale kortingscodes en nieuws te ontvangen.

Wil je weten wat Cousins Boutique Hotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cousins Boutique Hotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cousins Boutique Hotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cousins Boutique Hotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Cousins Boutique Hotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cousins Boutique Hotel

Bezoekers bekeken ook