Amrâth Hotel DuCasque

Amrâth Hotel DuCasque is een Hotel gelegen aan Helmstraat 14 in Maastricht.

Meer informatie over Amrâth Hotel DuCasque in Maastricht

Amrâth Hotel DuCasque is een 4-sterren boutique hotel gelegen aan het Vrijthof, het beroemdste plein in het centrum van Maastricht. Het hotel beschikt over 45 art-decostijl kamers en is ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die geïnteresseerd zijn in gastronomie en cultuur. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zoals een herfstarrangement en een kerstarrangement met korting op overnachtingen inclusief ontbijt. Daarnaast is er ook veel te beleven in Zuid-Limburg, zoals het prachtige heuvelachtige landschap en historische bezienswaardigheden. De kamers van Amrâth Hotel DuCasque zijn luxueus en hebben een prachtig uitzicht op het Vrijthof. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand en biedt uitmuntende service. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van de gezellige restaurants, bars en boutiques in de historische binnenstad van Maastricht.

Wil je weten wat Amrâth Hotel DuCasque verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amrâth Hotel DuCasque of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amrâth Hotel DuCasque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amrâth Hotel DuCasque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Amrâth Hotel DuCasque reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amrâth Hotel DuCasque

Bezoekers bekeken ook