Buitenplaats Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt is een Hotel gelegen aan Weert 9 in Maastricht.

Meer informatie over Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

De tekst gaat over Vaeshartelt, een accommodatie in Maastricht. Ze bieden verschillende faciliteiten en activiteiten aan, zoals overnachten met 10% korting, leuke plekjes om te shoppen in Maastricht, evenementen bij Vaeshartelt, en de mogelijkheid om herinneringen vast te leggen op de polaroid muur. Daarnaast bieden ze ook sfeervol slapen in een hotel, genieten in hun restaurants, vergader- en feestmogelijkheden, cadeaubonnen en een lobbyshop, arrangementen en informatie over de buitenplaats. Het adres is Weert 9 6222 PG Maastricht en het contactnummer is +31 43 369 02 00.

Wil je weten wat Buitenplaats Vaeshartelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenplaats Vaeshartelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenplaats Vaeshartelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenplaats Vaeshartelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Buitenplaats Vaeshartelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenplaats Vaeshartelt

Bezoekers bekeken ook