Urban Residences Maastricht

Urban Residences Maastricht is een Hotel gelegen aan Statenstraat 4 in Maastricht.

Meer informatie over Urban Residences Maastricht in Maastricht

Urban Residences Maastricht biedt gezelligheid, luxe en ruimte in een historische omgeving. Het is de ideale accommodatie voor een stedentrip, gelegen in het hart van het bruisende Maastricht en op loopafstand van bars, restaurants en vele hoogtepunten van de stad. Daarnaast bieden ze ook lang verblijf opties aan, waarbij je kunt genieten van het comfort en gemak van een appartement met het ontspannen gevoel van thuis. Er zijn verschillende soorten appartementen beschikbaar, variërend in grootte en aantal kamers, geschikt voor verschillende gezelschappen. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Urban Residences Maastricht.

Wil je weten wat Urban Residences Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Urban Residences Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Urban Residences Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Urban Residences Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Urban Residences Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Urban Residences Maastricht

Bezoekers bekeken ook