Boutique Hotel Sint Jacob

Boutique Hotel Sint Jacob is een Hotel gelegen aan Sint Jacobstraat 6 in Maastricht.

Meer informatie over Boutique Hotel Sint Jacob in Maastricht

Boutique Hotel Sint Jacob is gelegen in het Jekerkwartier van Maastricht, een historische wijk naast het Vrijthof. De wijk staat bekend om zijn kunst- en antiekzaken, interieur- en designentrepreneurs en culinaire winkels met ambachtelijke streekproducten. Na een renovatie is het hotel op 1 april 2014 heropend met behoud van het monumentale karakter en oude ornamenten. Het hotel is ingericht in de stijl van het pand en beschikt over moderne faciliteiten, zoals mooie badkamers, luxe bedden en flatscreen tv's. De open ontbijtkeuken, gezellige huiskamer en sfeervolle tuin zorgen voor een huiselijk gevoel. U kunt uw kamer direct boeken bij Boutique Hotel Sint Jacob.

Wil je weten wat Boutique Hotel Sint Jacob verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique Hotel Sint Jacob of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Sint Jacob? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique Hotel Sint Jacob het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Boutique Hotel Sint Jacob reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique Hotel Sint Jacob

Bezoekers bekeken ook