Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur is een Hotel gelegen aan Stationsstraat 2 in Maastricht.

Meer informatie over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur is een 4-sterrenhotel gelegen in het centrum van Maastricht tegenover het Centraal Station. Het hotel heeft 149 kamers in Jugendstil stijl, een restaurant, binnenzwembad en vergaderruimtes. Het hotel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen voor de herfst en kerstperiode. In Zuid-Limburg is er veel te beleven, zoals historische en hedendaagse bezienswaardigheden, prachtige natuur en Bourgondische gastvrijheid. Het hotel beschikt over luxe kamers en suites, een restaurant met internationale gerechten, een verwarmd binnenzwembad en vergaderruimtes. In Maastricht is er een groot cultureel aanbod, maar ook mogelijkheden voor ontspanning, winkelen en diverse activiteiten. Het hotel biedt uitstekende service en heeft een perfecte ligging tegenover het Centraal Station.

Wil je weten wat Amrâth Grand Hotel de l'Empereur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amrâth Grand Hotel de l'Empereur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Amrâth Grand Hotel de l'Empereur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

Bezoekers bekeken ook