Saillant Hotel Maastricht City Centre

Saillant Hotel Maastricht City Centre is een Hotel gelegen aan Vrijthof 32 in Maastricht.

Meer informatie over Saillant Hotel Maastricht City Centre in Maastricht

Hotel Maastricht City Centre is een kleinschalig en persoonlijk hotel gelegen aan het Vrijthof in het hart van Maastricht. Het hotel biedt comfortabele en trendy hotelkamers en staat bekend om zijn persoonlijke service. Het hotel heeft ook verschillende arrangementen en exclusieve aanbiedingen. Gasten hebben positieve beoordelingen gegeven over het comfortabele bed en het uitgebreide ontbijt. Het hotel is centraal gelegen en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving van Maastricht te verkennen. Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van het hotel om exclusieve aanbiedingen te ontvangen.

Wil je weten wat Saillant Hotel Maastricht City Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saillant Hotel Maastricht City Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saillant Hotel Maastricht City Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saillant Hotel Maastricht City Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Saillant Hotel Maastricht City Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saillant Hotel Maastricht City Centre

Bezoekers bekeken ook