Boutique Hotel Grote Gracht

Boutique Hotel Grote Gracht is een Hotel gelegen aan Grote Gracht 56 in Maastricht.

Meer informatie over Boutique Hotel Grote Gracht in Maastricht

Boutique Hotel Grote Gracht is een hotel gelegen in het stadscentrum van Maastricht, naast het Vrijthof en op korte afstand van de Markt. Het hotel is gevestigd aan de Grote Gracht, die de wijken "Binnenstad" en "Statenkwartier" scheidt. Het Statenkwartier is een traditionele straat met diverse activiteiten zoals winkels, horecagelegenheden, scholen en woonhuizen. Het hotel opende in juli 2014 na een grote verbouwing en behoudt het monumentale karakter van het pand. De kamers zijn ingericht in de stijl van het pand en voorzien van moderne faciliteiten met authentieke invloeden. Het hotel biedt eigentijdse badkamers, luxe boxsprings, flatscreen tv's, een ontbijtruimte en een tuin waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Gasten kunnen direct een kamer boeken bij Boutique Hotel Grote Gracht.

Wil je weten wat Boutique Hotel Grote Gracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique Hotel Grote Gracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Grote Gracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique Hotel Grote Gracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Boutique Hotel Grote Gracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique Hotel Grote Gracht

Bezoekers bekeken ook