Chambres D'Hôtes Rekko

Chambres D'Hôtes Rekko is een Hotel gelegen aan Kleine Looiersstraat 8 in Maastricht.

Meer informatie over Chambres D'Hôtes Rekko in Maastricht

Chambres D'Hôtes Rekko is een prachtig gerestaureerd pand in het Jekerkwartier in Maastricht. Het gebouw diende vroeger als leerlooierij en heeft nog steeds authentieke details, zoals "Ossenogen" boven de kamerdeuren. Het hotel heeft verschillende tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonsslaapkamers met voorzieningen zoals een badkamer, flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten. Let op: er is geen lift aanwezig in het gebouw. Het hotel bevindt zich op loopafstand van alle bezienswaardigheden in Maastricht, zoals het O.L.V. plein en het Vrijthof. Daarnaast zijn er ook leuke tips voor restaurants en winkels in de omgeving. Voor reserveringen of vragen kunt u contact opnemen via e-mail. Het hotel biedt ook arrangementen aan en er is parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt.

Wil je weten wat Chambres D'Hôtes Rekko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chambres D'Hôtes Rekko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chambres D'Hôtes Rekko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chambres D'Hôtes Rekko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Chambres D'Hôtes Rekko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chambres D’Hôtes Rekko

Bezoekers bekeken ook