Beez Hotel Cocktail Bar

Beez Hotel Cocktail Bar is een Hotel gelegen aan Boschstraat 104 in Maastricht.

Meer informatie over Beez Hotel Cocktail Bar in Maastricht

Beez is een hotel en cocktailbar gevestigd in het opkomende Boschstraatkwartier in Maastricht. Het hotel ligt op een centrale locatie, op slechts een minuut lopen van de markt, musea, winkels, bezienswaardigheden en gezellige barretjes en restaurants. Naast het bekendstaan als dé cocktailbar van Maastricht, biedt Beez ook heerlijke verse lunches en smakelijke diners aan. Daarnaast is het mogelijk om bij Beez meetings en evenementen te organiseren. Voor meer informatie kunnen bezoekers contact opnemen via telefoon of e-mail, of kunnen ze de routebeschrijving bekijken. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, vacatures en informatie over parkeren, privacy en het cookiebeleid beschikbaar op de website van Beez.

Wil je weten wat Beez Hotel Cocktail Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beez Hotel Cocktail Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beez Hotel Cocktail Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beez Hotel Cocktail Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beez Hotel Cocktail Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beez Hotel Cocktail Bar

Bezoekers bekeken ook