Cour 8 Lofts

Cour 8 Lofts is een Hotel gelegen aan Postbaan 8 in Maastricht.

Meer informatie over Cour 8 Lofts in Maastricht

Beau City Apartment Maastricht is een hotel gelegen aan de rand van Maastricht, in een historische boerderij. Het hotel biedt ruime appartementen en suites met gratis WiFi en een mix van rustieke en moderne inrichting. De prijs per nacht varieert van 113 EUR tot 219 EUR. Het hotel heeft in totaal 4 kamers. Er zijn verschillende typen kamers, waaronder appartementen en suites. Het hotel biedt diverse services, zoals gratis WiFi, parkeergelegenheid en schoonmaakdiensten. De inchecktijd is tussen 15:00 en 19:00 uur en de uitchecktijd is tussen 08:00 en 11:00 uur. Het hotel heeft geen specifieke regels met betrekking tot huisdieren, maar kinderen zijn wel toegestaan. Kinderen van 2 jaar of jonger kunnen verblijven voor € 15 per persoon en per verblijf, terwijl kinderen ouder dan 2 jaar € 42,50 per persoon en per nacht betalen. Extra bedden en/of babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar.

Wil je weten wat Cour 8 Lofts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cour 8 Lofts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cour 8 Lofts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cour 8 Lofts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Cour 8 Lofts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cour 8 Lofts

Bezoekers bekeken ook