Mabi City Centre Hotel

Mabi City Centre Hotel is een Hotel gelegen aan Kleine Gracht 24 in Maastricht.

Meer informatie over Mabi City Centre Hotel in Maastricht

Mabi City Centre Hotel is een luxe boetiekhotel in Maastricht Centrum. Het hotel heeft 55 kamers en is gevestigd in de eerste bioscoop van Maastricht. Het hotel biedt persoonlijke service en luxe faciliteiten. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in Little Cannes en drankjes in Bar Twisted. Daarnaast is er een privé-bioscoop in het hotel. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen, zoals een romantisch uitje en last-minute deals. Gasten hebben positieve ervaringen met het vriendelijke personeel, comfortabele bedden en het uitgebreide ontbijt. Het hotel is gelegen in het Boschstraatkwartier, dicht bij de Markt en het centraal station van Maastricht.

Wil je weten wat Mabi City Centre Hotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mabi City Centre Hotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mabi City Centre Hotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mabi City Centre Hotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mabi City Centre Hotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mabi City Centre Hotel

Bezoekers bekeken ook