Hotel Brasserie Britannique

Hotel Brasserie Britannique is een Hotel gelegen aan Vrijthof 6 in Maastricht.

Meer informatie over Hotel Brasserie Britannique in Maastricht

Hotel Brasserie Britannique is een boutique hotel en restaurant gelegen aan het Vrijthof, een prachtig plein in het centrum van Maastricht. Het hotel biedt unieke en luxueuze suites voor overnachtingen. Daarnaast is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht. Gasten kunnen genieten van dineren in het restaurant of op het verwarmde terras. Het hotel biedt ook cadeaubonnen aan en serveert exclusieve cocktails. Het Vrijthof is een bekend plein met prachtige karakteristieken en trekt mensen aan van over de hele wereld. Reserveren kan telefonisch of via e-mail en er zijn verschillende voordelen bij het direct boeken via de website, zoals kortingen en speciale arrangementen. Betalen is mogelijk via mollie, zelfs zonder creditcard.

Wil je weten wat Hotel Brasserie Britannique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Brasserie Britannique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Brasserie Britannique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Brasserie Britannique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hotel Brasserie Britannique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Brasserie Britannique

Bezoekers bekeken ook