The Social Hub Maastricht

The Social Hub Maastricht is een Hotel gelegen aan Sphinxcour 9A in Maastricht.

Meer informatie over The Social Hub Maastricht in Maastricht

In The Social Hub Maastricht kun je genieten van een bruisende lokale culturele scene en deel uitmaken van een gemeenschap van avonturiers, ondernemers en changemakers. Je kunt er vergaderingen organiseren, deelnemen aan wekelijkse evenementen en workshops, of gewoon even langskomen voor een hapje. Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden, zoals studentenkamers, hotelkamers en langdurig verblijf. Ook zijn er coworking spaces en evenementenruimtes beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden. The Social Hub heeft een centrale locatie en is gemakkelijk bereikbaar. Het is mogelijk om een verblijf te boeken via de website. The Social Hub is een diverse gemeenschap waar iedereen welkom is, inclusief studenten. Het is een ruimte waar mensen samenkomen om te leren, te verblijven, te werken en te spelen.

Wil je weten wat The Social Hub Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Social Hub Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Social Hub Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Social Hub Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The Social Hub Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Social Hub Maastricht

Bezoekers bekeken ook