Suite " Mon Rêve "

Suite " Mon Rêve " is een Hotel gelegen aan Heggenstraat 3A in Maastricht.

Meer informatie over Suite " Mon Rêve " in Maastricht

Restaurant 't Hegske in Maastricht is sinds 1 januari 2017 overgenomen door nieuwe eigenaren en heeft nu de naam Restaurant 55 (fifty five). Daarnaast is de mooie suite Mon Rêve nog steeds beschikbaar voor een verblijf in Maastricht. De suite is stijlvol ingericht en heeft een prachtig dakterras. Voor meer informatie over de suite en het restaurant kan er een kijkje genomen worden op de website. Het adres van de suite is Heggenstraat 3a in Maastricht en er zijn twee telefoonnummers beschikbaar voor contact met de eigenaren, Barbara Lommen en Patrick Wolf.

Wil je weten wat Suite " Mon Rêve " verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Suite " Mon Rêve " of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Suite " Mon Rêve "? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Suite " Mon Rêve " het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Suite " Mon Rêve " reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Suite ” Mon Rêve “

Bezoekers bekeken ook