Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre is een Hotel gelegen aan Van Hasseltkade 8 in Maastricht.

Meer informatie over Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre in Maastricht

Amrâth Hotel Bigarré is een 4-sterren hotel gevestigd in 4 historische panden in het centrum van Maastricht. Het hotel beschikt over 41 kamers en een sfeervolle serre waar gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en biedt parkeergelegenheid. Daarnaast organiseert het hotel speciale arrangementen voor de herfst en kerstperiode. In de omgeving van Maastricht is er veel te beleven, zoals gastvrije restaurants, historische bezienswaardigheden, winkels en prachtige grotten. De kamers zijn sfeervol en voorzien van alle gemakken, en gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt in de sfeervolle serre. Maastricht biedt voor iedereen iets, of je nu van lekker eten, sporten of winkelen houdt.

Wil je weten wat Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht City Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amrâth Hotel Bigarré – Maastricht City Centre

Bezoekers bekeken ook