Bouteaque Hotel

Bouteaque Hotel is een Hotel gelegen aan Onze Lieve Vrouweplein 2 in Maastricht.

Meer informatie over Bouteaque Hotel in Maastricht

Bouteaque hotel is gevestigd in een monumentaal pand op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Het hotel heeft 5 unieke kamers en biedt een rustige en chique sfeer. Gasten kunnen reserveren via Hoteliers.com of rechtstreeks via info@bouteaque.nl. Maastricht is een ideale bestemming voor winkelliefhebbers, met een breed scala aan exclusieve winkels. De stad heeft ook een rijke geschiedenis en bezienswaardigheden, zoals de Romeinse restanten onder het Onze Lieve Vrouweplein. Een citytrip naar Maastricht biedt een mix van historische en moderne architectuur, met prachtige pleinen zoals het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Het hotel heeft verschillende kamers die alleen bereikbaar zijn via een trap. Reserveringen kunnen alleen worden gemaakt via booking.com en de prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Wil je weten wat Bouteaque Hotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouteaque Hotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouteaque Hotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouteaque Hotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bouteaque Hotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouteaque Hotel

Bezoekers bekeken ook