Hotel Trash Deluxe

Hotel Trash Deluxe is een Hotel gelegen aan Boschstraat 55 in Maastricht.

Meer informatie over Hotel Trash Deluxe in Maastricht

Hotel Trash Deluxe is een boutique hotel met 8 unieke kamers in het hartje van Maastricht. Elke kamer heeft een eigen thema en is eigentijds, gezellig en ruim. Het hotel wordt individueel gerund en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Het interieur van het hotel is luxe en heeft een karakteristiek onderscheidend karakter door het gebruik van materialen zoals rubberen transportbanden en oude houten balken. Het hotel werkt samen met kunstenaar Maurice Frissen en het bedrijf Weelec om kunstobjecten te maken van verzameld afval en grondstoffen te herwinnen uit afgedankte elektronica. Het hotel is te bereiken via telefoon en e-mail en is ook te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Hotel Trash Deluxe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Trash Deluxe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Trash Deluxe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Trash Deluxe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hotel Trash Deluxe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Trash Deluxe

Bezoekers bekeken ook