Hotel Beaumont

Hotel Beaumont is een Hotel gelegen aan Lage Barakken 10 in Maastricht.

Meer informatie over Hotel Beaumont in Maastricht

BoutiqueHotel Beaumont Maastricht is een historisch hotel gelegen in het centrum van Maastricht. Het hotel is sinds 1912 gevestigd in meerdere monumentale stadspanden en is één van de oudste onafhankelijke familiehotels in Nederland. De kamers en gemeenschappelijke ruimtes van het hotel zijn stijlvol en hedendaags ingericht met klassieke elementen. Het hotel beschikt over een gerenommeerd restaurant en een klassieke hotelbar, evenals twee aparte ruimtes voor diners, vergaderingen en evenementen. Daarnaast heeft het hotel een eigen overdekte parkeergarage en biedt het roomservice en gratis Wi-Fi. Beaumont staat bekend om zijn klassieke allure, tijdloos design en focus op comfort, service en gastvrijheid. Het hotel biedt stijlvolle accommodatie voor zowel zakenreizigers, leisure gasten als families. Er is ook een Beaumont Gift Card beschikbaar vanaf 25 euro.

Wil je weten wat Hotel Beaumont verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Beaumont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Beaumont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Beaumont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hotel Beaumont reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Beaumont

Bezoekers bekeken ook