Bourgogne Suite Maastricht

Bourgogne Suite Maastricht is een Hotel gelegen aan Bourgognestraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over Bourgogne Suite Maastricht in Maastricht

Bourgogne Suite Maastricht is een luxe 'Hotel Particulier' in Wyck, dat bekend staat als een van de meest stijlvolle en intieme plekjes in de stad. Het hotel biedt een verfijnde en smaakvolle inrichting, evenals gepersonaliseerde service. Het hotel is gevestigd in een oud luxueus pand uit de 19e eeuw en heeft een centrale en rustige locatie, op slechts 5 minuten lopen van het treinstation en op 10 minuten van het Vrijthof plein. Het is de ideale uitvalsbasis om de verborgen schatten van Maastricht te ontdekken. In de buurt vindt u exclusieve boetieks, juweliers, restaurants en winkels. Bourgogne Suite Maastricht biedt ook verschillende services en faciliteiten, waaronder privédiners, valet parking, een lifestyle conciërge en een privébutler. Het hotel hecht veel waarde aan gastvrijheid en biedt gepersonaliseerde service om aan de behoeften van elke gast te voldoen.

Wil je weten wat Bourgogne Suite Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bourgogne Suite Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bourgogne Suite Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bourgogne Suite Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bourgogne Suite Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bourgogne Suite Maastricht

Bezoekers bekeken ook