Hotel Botticelli

Hotel Botticelli is een Hotel gelegen aan Papenstraat 11 in Maastricht.

Meer informatie over Hotel Botticelli in Maastricht

Hotel Botticelli is een romantisch hotel in Maastricht met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid. Het hotel is geïnspireerd door Italië, Toscane en de Italiaanse Renaissance en heeft een sfeer van een klein villahotel in Italiaanse stijl. Het hotel heeft 18 tweepersoonskamers verdeeld over twee panden, het oorspronkelijke wijnkoophuis en het achterhuis. Bij de realisatie van het hotel zijn authentieke elementen behouden gebleven en in oude luister hersteld. Het hotel is gelegen in het centrum van Maastricht, in het karakteristieke Jekerkwartier, nabij de Sint Servaas basiliek en het Vrijthof. De twee panden worden gescheiden door een romantische binnentuin.

Wil je weten wat Hotel Botticelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Botticelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Botticelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Botticelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hotel Botticelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Botticelli

Bezoekers bekeken ook