Dormio Hotel De Prins van Oranje

Dormio Hotel De Prins van Oranje is een Hotel gelegen aan Het Wilhelmus 1 in Maastricht.

Meer informatie over Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht

Het viersterren Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen op Dormio Resort Maastricht, op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht. Het hotel biedt prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, het Wilhelmus of de golfbaan. Gasten kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten op het resort, zoals diverse eetgelegenheden, een luxe spa-wellnesscentrum en een binnenzwembad. Het hotel heeft verschillende luxe kamers en suites met ruime terrassen of balkons. In de omgeving kunnen gasten genieten van de natuur, het bruisende centrum van Maastricht verkennen en deelnemen aan activiteiten zoals golfen en fietsen. Maastricht staat bekend als de meest dynamische, creatieve en sympathieke stad van Nederland en Limburg is de favoriete provincie voor een vakantie in eigen land.

Wil je weten wat Dormio Hotel De Prins van Oranje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dormio Hotel De Prins van Oranje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dormio Hotel De Prins van Oranje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dormio Hotel De Prins van Oranje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Dormio Hotel De Prins van Oranje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dormio Hotel De Prins van Oranje

Bezoekers bekeken ook