Landgoed Kasteel de Hoogenweerth

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth is een Hotel gelegen aan Hoge Weerd 2 in Maastricht.

Meer informatie over Landgoed Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht

Kasteel de Hoogenweerth is een uniek hotel- en evenementenlocatie gelegen aan de oevers van de Maas in Maastricht. Het kasteel bevindt zich op een 4,5 hectare groot privé landgoed en biedt luxe accommodaties in zowel het kasteel als het koetshuis. Het is ook een populaire locatie voor bruiloften, zakelijke evenementen en feesten. Daarnaast biedt het landgoed verschillende arrangementen, zoals de Midweek Special, Suite DEAL en Scooter arrangement. Een interessant nieuwtje is dat hun mousserende wijn, Pieter Brut - Blanc des Blancs, hoog gewaardeerd is door de jury van Perswijn. De wijnen van het landgoed zijn verkrijgbaar aan de hotelreceptie.

Wil je weten wat Landgoed Kasteel de Hoogenweerth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Kasteel de Hoogenweerth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Kasteel de Hoogenweerth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Kasteel de Hoogenweerth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Landgoed Kasteel de Hoogenweerth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Kasteel de Hoogenweerth

Bezoekers bekeken ook