Hotel Monastère Maastricht

Hotel Monastère Maastricht is een Hotel gelegen aan Boschstraat 71 in Maastricht.

Meer informatie over Hotel Monastère Maastricht in Maastricht

Hotel Monastère is een voormalig 14e-eeuws klooster in het hart van Maastricht. Het hotel, dat deel uitmaakt van de Vondel Hotels collectie, heeft een luxueus interieur met moderne kunst en designmeubels, gecombineerd met authentieke details. Het biedt 52 kamers en suites, variërend van small double kamers tot familiekamers en suites. Gasten kunnen genieten van de verfijnde Franse keuken in Café Louis, gebruik maken van de vergaderruimte Salon de Louis en het hotel is ook geschikt voor evenementen en fotoshoots. Daarnaast worden in het Vondel Magazine historische feiten over andere hotels uit de collectie en andere interessante artikelen gedeeld.

Wil je weten wat Hotel Monastère Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Monastère Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Monastère Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Monastère Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hotel Monastère Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Monastère Maastricht

Bezoekers bekeken ook