Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Mosae Forum 144 in Maastricht.

Meer informatie over Bever in Maastricht

Bever Maastricht (centrum) is een winkel gelegen in het centrum van Maastricht. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan casual kleding, schoenen en accessoires. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook is er een parkeergarage in de buurt waar je betaald kan parkeren. Bever Maastricht (centrum) heeft een oppervlakte van 1500 m2 verdeeld over twee verdiepingen en biedt alles wat je nodig hebt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, backpacken, klimmen, fietsen en kamperen. De winkel biedt verschillende services aan, waaronder winkelen op afspraak, het ophalen van bestellingen in de winkel, het uitproberen van uitrusting en onderhouds- en reparatiediensten. Daarnaast is er gratis WiFi beschikbaar in de winkel en kan je productinformatie en reviews bekijken via interactieve schermen.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook